Goomba anfaller!


Goomba har rymt från Nintendovärlden och har beslutat sig för att ge igen på Mario. Jag har hört rykten om att han tröttnat på att bli hoppad i huvudet och att han lyckats sno en av de magiska svamparna och växt. Dessvärre trodde jag att det bara var rykten, så jag blev rätt skraj när jag såg att han roffat åt sig en handkontroll. Han är rätt läskig, så han får lov att sitta där han sitter för jag vågar inte ta kontrollen ifrån honom. Som tur är har han inte upptäckt att spelet inte är igång just nu, och har vi tur somnar han snart för det är ganska sent även för Goomba.

Den här Goomba är virkad i restgarn av Safran. Jag började på den för längesen men orkade inte göra klart den utan fortsatte med annat (jag vet, det är inte alls likt mig). Nu är det dock så att Algot, min treåring, har börjat intressera sig för Mariospel (jajaja, det är jättehemskt att en så liten får spela sååå hemska spel som lär barn att man blir stor och stark av skumma svampar) och han är väldigt förtjust i min "Boomba" i nyckelknippan. Då kom jag att tänka på den här och bestämde mig för att få klart den ikväll. Jag vet en unge som blir väldigt glad imorgon när han vaknar och ser sin nya kompis :-)

Vill du virka en egen? Och inte göra en liten till nyckelknippan (som jag har mönster på här), så har WolfDreamer ett underbart mönster. Hon (tror jag, det kan vara en han också) har även superfina mönster på lite andra Mariofigurer. Jag är själv sugen på att virka fler, men jag har nog inte riktigt rätt färger hemma och jag kör ju ett restgarnsrace.

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Superfin har också besökt Woolfdreamer helt fantastidka mönster. Planerat göra flera men inte kommit igång. Men din Goomba blev ju jättefin.

MiniZillen sa...

Min kära mor är jätteimponerad av dina små amigurumis! (hon vet inte hur man kommenterar i bloggen, men följer den..vilket jag också gör!)