Sackgirl

Mitt senaste projekt är klart. För ett tag sedan virkade jag en Sackboy, och min tanke med att skapa mönstret var att ha ett grundmönster som jag sen kan ändra på och pimpa till efter humör. Det är precis det jag gjort nu, ändrat och pimpat. Sackboy fick den här gången byta kön och bli en Sackgirl. Hon är en rosa skönhet, med förbättrat huvud och hals. Hon har fått broderier i ansiktet, öronen är broderade och hon har en "hennatatuering" på ena armen. Hon har dessutom rastaflätor på huvudet. Från början hade jag tänkt ha kattögon på henne, lyckligtvis ändrade jag mig och tog svarta, vilket jag är glad för nu i efterhand. Kattögon hade blivit för mycket ihop med broderierna. Jag hade även tänkt pimpa henne med pärlor och kanske nån paljett, men det har jag inga hemma. Jag ville egentligen ta mig en tur till Panduro igår eller idag, men jag var så dum så jag dammsög igår och mitt ryggskott gav sig till känna. Samma sak hände i lördags, förutom att jag inte dammsög då. Nu sitter jag alltså med ryggvärk som strålar ner i ena benet, och jag ska inom kort besöka en sjukgymnast. Hur som helst, så blev min flicka superfin. De röda broderierna passar så himla bra till det rosa garnet. Dragkedjan blev lite fel, men vem orkar bry sig?

Jag vill också tacka för alla awards jag fått, jag tror det är tre stycken. Det var precis det jag behövde, jag har varit väldigt nere den här veckan. Ett tag funderade jag allvarligt på att stänbga bloggen och aldrig mer virka, men som tur är besämde jag mig för att låta tanken gro ett tag och nu känns det bättre. Jag ska dela ut mina awards också, men ärligt (och jag tror inte att nån blir sur) så delar jag ut sju och inte sju per award jag fått. Detta kommer inom kort, jag har inte riktigt bestämt vem jag ska dela ut dem till riktigt än.

14 kommentarer:

h/saltaste bönan sa...

Coola tatueringar! Gillar vasen.

Lotta sa...

Nej, du får inte stänga ner. Jag kommer sakna dig och dina alster jättemycket. Vilken häftig sackogirl du gjort. Den är helt ljuvlig.
KRAM Lotta

gunghesten sa...

Oh, den nya sackgirl är helt perfekt i proportionerna. Sakboy var fin men hon är ju snidad till perfektion, det syns, de små ändringarna gjorde susen! Keep the good work going!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Hon är fin :D Du har verkligen fått till detaljerna!

Sunna sa...

Hon är underbar, ser ut som om du fått till ett riktigt bra grundmönster

Ida sa...

Jätte söt! :)

wimsan sa...

Bra att du fått dem där tokiga idéerna försvunnit om att stänga ner din blogg. Vad ska vi annars då läsa och inspireras utifrån?
Din Sackgirl rocks! Sackboy var fin och jag är mycket imponerad av allt du gör, men varje gång det visas något nytt så förstår jag inte hur du lyckas. Vill också vara skapa en massa :-)

Åsa sa...

eey, vilken cool!

Lena D sa...

Hej!!
Helt underbar Sack girl..
Kommer du att dela med dig av mönstret??
Ser framemot fler fina skapelser på din blogg.Du är en stor inspiration..
Önskar dig en trevlig helg..
Mvh Lena D

Lollo sa...

Hej! VAR i hela världen har du hittat mönstret till din sack"girl"? :) Vill göra en sackboy till pojkvännen som är förtjust i spelet Little Big Planet :D

Lollo sa...

Please dela med dig av mönstret, så otroligt snyggt gjort! Har letat hur mycket som helst på internet men hittar inget bra Sackboymönster, har gjort en liten rackare men den känns inte tillräckligt lik... ;)

Mauo sa...

Den är underbar! Min pojkvän älskar spelet och skulle älska en sån! Så även jag ber snällt om mönstret^^

Carina "Ina" Lindström sa...

hjälp! Jag får inte till fingrarna, hur gör man? Din blev såå fin :)

dagenskreativa sa...

Vad fin den blev, kul med alla detaljer! Publicerade också en bild på min virkade Sackboy idag på min blogg:)