Myntbörs med Hello Kitty

Det var nåt snille som gjorde mig sugen på att göra nåt med Hello Kitty. Det figurerar ett mönster på fina typ mormorsrutor med katten på, men jag kände mig inte riktigt så pigg på att göra nåt större Kitty-projekt. Så av en slump hittade jag ett börsspänne eller vad det heter. Jag köpte det förra året för att jag ville göra en lite myntbörs till mig själv, men det blev aldrig av. Nu kan man ju inte låta pysselsaker ligga, så det fick helt enkelt bli en börs med Hello Kitty på. Jag hade en bild av hur jag ville ha den i formen, men eftersom det inte blev som jag ville ändrade jag mig helt och gjorde den lite mer trekantig. Algot är i alla fall väldigt nöjd med den och har redan lyckats skramla ihop 9.50 kr att stoppa i den. Nu tänker du kanske, Hello Kitty? Till en pojke? En rosa och lila börs med Hello Kitty? Till en pojke? Ja, helt rätt. Min Algot älskar Hello Kitty, och han gillar rosa och lila med. Sen att rosa är världens snyggaste färg, det är bara en bonus. I det här hemmet använder vi vilka färger vi vill, så länge vi alla är nöjda och glada. Märkligt nog har jag väldigt lite rosa kläder, jag vet inte riktigt varför.


Börsen är virkad efter ett eget mönster som jag inte orkat skriva upp. Katten är inte helt lik, men man fattar ju vem det är.

Så kom min vinst idag. Tjoho! Ett häfte med mönster på stickade grönsaker, och en härva (50 gr) ekologisk bomull. Aj lajk ekologiskt!

12 kommentarer:

Hulda sa...

Gud så snygg! Det där mönstret kan du lätt sälja!!!!

Sunna sa...

Du är ju otroligt duktig, wow vilken häftig börs

☆ Virkaholic ☆ sa...

Jag har en Hello Kitty-kille också, kläder, saker, väskor ochsängkläder... ALLT ska ha Hello Kitty...

Den där börsen blev toksnygg *vill ha*

Frida Loppan sa...

Börsen är helt underbar! Håller med om att det mönstret nog går lätt att sälja.

Denice sa...

Så snyggt! Jag längtar till.. om.. jag någonsin kan få det lika snyggt som du! Det är bara att virka vidare och öva för mig.

Helena sa...

Hejsan, jättefin blogg!!
Skulle inte du kunna skriva om hur man fäster själva "påsen" med den där metallkanten? Kanske är hur lätt som helst, men jag får det inte riktigt att gå ihop... :)
Tack på förhand!

Garn och gott sa...

ME LIKE!!!!

Berit w sa...

Den var ju helfrän...

Lilla Si sa...

Vilken snygg börs! En sån hade jag kunnat tänka mig- till mig själv då :)
Alltid roligt att titta in och se alla fina saker du gör.

ÄNGLASTINA sa...

Jättesnygg börs,dom "gamla" byglarna gör sig jättefint där.

Anna sa...

Ett litet tips till dig och din fina, fina blogg.

http://garngalning.blogspot.com/2010/03/till-minne-av-gustav.html

www.hellokittyshoppen.se sa...

Vad söt! Kanske kan du börja göra flera och sälja hos oss? Den var verkligen snygg!