HJälp mig få in 539 kr!

Jag behöver hjälp att överraska min man med en sak! Vad det är kan jag förstås inte säga nu, men bild kommer givetvis så fort han fått grejen (om jag lyckas få ihop slantarna förstås).

Eftersom han inte var så pigg på att låta mig spendera pengar från vårt kontot, måste jag nu skrapa ihop dem på annat sätt. Föräldraledig student som jag är bidrar jag inte till hushållet ekonomiskt sett, och det är vanligtvis inget vi bryr oss om. Nu ska inte det här inlägget handla om vår ekonomi, för den är bra som den är, men nu vill jag överraska min man med en sak som jag måste finansiera på nåt sätt. Hur? Jo, kom igen och beställ saker av mig! Eller köp en fågel från min fågelholk. Har du sett nåt på min blogg och som du vill ha? Kanske nån docka? Eller bebisskor? Jag köper ju inte gärna in nytt garn för tillfället, utan använder det jag har hemma. Men har du nåt önskemål, maila mig! Jag vill hemskt gärna ge den här saken till min man, och 539 kr borde inte vara omöjligt att få in genom att sälja virkade hantverk.

2 kommentarer:

Palven sa...

Hejsan svejsan!
Jag har garn och mönster till grönsakerna från Stoff o Stil. Själv är jag helt handikappade när det gäller virkning :o(
Skulle du kunna tänka dig att virka dessa och i så fall hur mycket tar du för det?

Linda sa...

Ett annat tips... Om du har gammalt guld hemma som ligger i någon låda utan att användas, sälj det! Vi hade flera armband och klackringar som vi aldrig kommer att använda igen och som inte är roliga att spara. Vi gick in på smsguld.se och sålde vårt guld. Så snabbt och smidigt, tusenlapparn satt på vårt konto inom 1 vecka!

Lycka till, kram Linda