Köpsugen. Väldigt köpsugen

Igår googlade jag för att hitta en webb-butik som säljer knit picks strumpstickeset. Jag hittade dem förstås, men jag hittade nåt som var ännu bättre, det slår strumpstickor med hästlängder! Den som följt min blogg ett tag kanske minns att jag köpte kroknålar i fleximodell förra sommaren? Jag köpte ett tiopack på ebay, kroknålar i storlek 3-10 mm (tror jag, jag minns inte riktigt) och i bambu. Jag har provat att virka med dem, men jag gillar inte riktigt känslan av att virka med bambupinnar så det har inte blivit nåt mer. Men igår hittade jag nåt som jag bara måste ha. Jag hittade den här produkten, utan bild och med bara en liten infotext. Det låter precis som om det är just såna kroknålar, eller hur? Jag har skickat iväg ett mail och frågat, men jag är nästan säker på att det måste vara det jag tänker på.

Idag fortsatte jag googla, för min man avbröt mig och påstod att vi skulle äta kvällsmat, och jag hittade då en sida med just den kroknålen jag hoppas och tror att det är jag hittat på garnhärvan.se. Kolla in skönheten! Jag måste köpa ett gäng om det är den som säljs, jag bara MÅSTE. Under hela graviditeten har jag inte haft någon direkt craving efter nån speciell mat, däremot har jag fått en craving efter just de här kroknålarna. Så snygga, och jag har ju stickorna av samma material och de är underbara att sticka med. Det riktigt kliar i fingrarna på mig, jag måste få veta om det är de nålarna så jag kan beställa samma dag jag får pengar från föräkringskassan!

1 kommentar:

hoppetossa sa...

Hej, visst är de virknålar som du kallar "skönheter" underbara. Jag har två stycken; en dubbelnål (som är så häftig tycker jag)3.0 och 3.5 och så har jag en 12.0 och jag är jättenöjd med dem. Hoppetossa