Virkade fönsterprydnaderMitt virkade påskägg inspirerade mig att göra ett nytt mönster till julgranskulor. Nu är det ju lite tidigt för julgranskulor, så vi säger att det är fönsterprydnader istället. De är stärkta i socker, som vanligt, och sockerlösningen dränktes i glitter så att jag får lite färg på prydnaderna. Därefter har jag dekorerat dem med pärlor som jag köpte på mässan. För tillfället har jag inga bra grejer att hänga upp saker med, så jag har improviserat med vanligt vitt garn. Jag tror att jag kommer köpa nån fiskelina eller nåt annat genomskinligt och byta ut garnet mot det.

Det blev ganska fint faktiskt, men svårt att få en bra bild. Nu hänger i alla fall två såna här prydnader i vårt köksfönster, och vårt kök börjar bli riktigt trevligt att titta på. Och det bästa av allt är ändå att kunna dekorera sina rum med helt unika saker! IKEA i all ära, men det är bra mycket roligare att ha helt egendesignade pryder lite här och var i hemmet.

6 kommentarer:

☆ Virkaholic ☆ sa...

Häftiga!!! De gick direkt från julgranskula till fönsterkula med pärlorna :D

Sunna sa...

Jättefina säger jag också

Living up North sa...

Jättecoola, gillar verkligen den där idén.

Hulda sa...

Jättefina ju!!!

Denice sa...

Åh vad fina! Pärlorna och färgen gjorde dem verkligen till året-runtprydnader. Helt plötsligt känns det tomt och kalt i mina fönster.

Kajsa sa...

å så fina!